Inschrijving tweede Popkwis0297 van start

Op 20 maart wordt boven in de Oude Veiling in Aalsmeer de tweede editie van popkwis0297 georganiseerd. De eerste editie afgelopen januari was een gezellige en geslaagde avond, er streden maar liefst 16 teams om de leuke prijzen. Bekijk hier het verslag en de foto's.

Popkwis0297 is een kwis waarbij je in teamverband de algemene popmuziekkennis kunt testen en waarbij gezelligheid net zo belangrijk is als het strijden om de eerste plaats.
De  teams krijgen vragen voorgeschoteld in verschillende categorieën; er komen muziekfragmenten uit de 70s/80s/90s/00s en nu voorbij in een aantal orginele kwisrondes.

Inmiddels hebben zich al 10 teams aangemeld, maar er kunnen er nog wel een paar bij. Maar schrijf snel in want vol=vol. Het beloofd weer een gezellige avond te gaan worden.

Wil je ook meedoen? Stel dan een team samen van 4 tot 6 personen, verzin een leuke teamnaam en geef je op via Twitter, facebook of stuur een mailtje
De inschrijfkosten zijn 3,50 p.p. De bovenzaal gaat vanaf 19.30 uur open, en de popkwis zal om 20.00 uur van start gaan.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin