Geen woord over belangrijkste vergadering in de krant….

Ik lees nog al wat kranten en ik ben benieuwd wat deze kranten zoal schrijven. Ik heb dan ook belangstelling voor de lokale krant die wekelijks in de brievenbus komt. Ja vooral ook om kennis te nemen van wat er gebeurt in je dorp.

Natuurlijk kijken veel mensen dan ook uit naar wat er in zo'n krant wekelijks wordt geschreven. Buiten het sportgebeuren, mededelingen van verenigingen en diverse activiteiten in ons dorp om.

Ik miste deze week in de Nieuwe Meerbode het verslag van de belangrijkste vergadering
van het beraad en gemeenteraad die vorige week is gehouden. Is er wel een journalist geweest die er bij is geweest? Ik kan me niet indenken dat dat niet zo was, want zo'n vergadering wil je niet missen.

Het was nog al wat, die avond bracht nogal veel emotie. Kijk alleen maar op twitter, daar zie je veel uitspraken. 20 moties en amendementen werden ingebracht, en daarvan waren er twee die bijna hetzelfde waren. De  VVD kwam met de vraag om de ozb  en de rioolbelasting niet te verhogen.

Dat zijn voor de lezer van zo'n krant toch zaken waarvan ik verwacht dat ze deze week in de
Nieuwe Meerbode zouden staan. Na de hele krant doorgespit te hebben, kon ik geen enkel woord over deze vergadering vinden. Jammer dat dit nieuws niet bij de lezer van de krant  terecht is gekomen deze week

Nou ja, we hebben Nieuws over Aalsmeer nog, dus de computer aan…

[Nieuws over Aalsmeer, 15 november 2013]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin