Eindfeest Zuidooster ‘Back to nature’ groot succes

Op vrijdag 26 juni vond traditiegetrouw in sporthal De Bloemhof het jaarlijkse eindfeest van OBS de Zuidooster plaats. Dit feest is bedoeld voor alle kinderen, ouders en leerkrachten van de school. Doel van de avond is eigenlijk simpel, maar daardoor niet minder belangrijk: verbinden en elkaar op een ontspannen, informele manier spreken en een hoop lol hebben!

Voor de eerste keer was er dit jaar een thema gekoppeld aan het feest. Omdat het thema natuur het hele jaar door de school het centrale thema was, was 'Back to nature' een logische afsluiting. Het was super dat Duoplant ons heeft willen sponsoren door de aankleding van de locatie te verfraaien met een groot aantal mooie palmen en andere planten. Ook een oproep op Facebook voor (gratis) decoratiemateriaal leverde ontzettend veel lieve reacties van bekenden en onbekenden uit Aalsmeer en Kudelstaart. Dit leverde een groot aantal dierenknuffels en takken op. Fijn om te merken dat er mensen zijn die een ander belangeloos willen helpen.

Kinderen en ouders mochten verkleed komen. Voor de origineelst geklede ouder en kind (er werd gejureerd door een zeer bevlogen, undercover jury) was er zelfs een leuke attentie. Al is winnen natuurlijk niet het belangrijkste.

Wederom was hal 2 omgetoverd tot een waar speelparadijs voor de kinderen. In de andere hal een disco, verzorgd door Ruud Keizer van ParAV. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door De Midi’s, werd er een hoop bijgepraat, gedanst, gelachen en gespeeld. En wat was het leuk dat onze oud-leerling Jasper Schouten (groot, getalenteerd zanger… zoek hem maar eens op op Facebook!) een aantal nummers kwam spelen.

Het was een prachtige avond waarvan genoten is! Volgend jaar weer, maar nu eerst…vakantie!

(Foto's: OBS Zuidooster)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin