Davanti zoekt alten

Heb jij een altstem met een warme klankkleur? En heb je zin en tijd om op dinsdagavond te repeteren? Dan nodigen we je van harte uit om ons damesensemble te komen versterken.

Wij zijn een groep  van 15 leuke vrouwen, al zeggen we het zelf, die op hoog niveau mooie muziek ten gehore wil brengen.  We zingen hoofdzakelijk klassieke muziek, meestal a-capella, maar schuwen een interessant uitstapje naar een ander genre zo nu en dan niet. Onze optredens zijn divers van aard: van (medewerking aan) concerten tot deelname aan een concours en van het opluisteren van een cultureel evenement tot commerciële kerstoptredens om de koorkas te spekken. 

Onder leiding van een professionele dirigent werken we elke dinsdagavond van 20 tot 22 uur aan ons repertoire en zangtechniek. Ieder maakt ook thuis tijd vrij om (met hulp van MP3-bestanden) zelf te oefenen.  Uiteraard lachen we ook wat af, want we hebben vooral veel plezier in het samen maken van mooie muziek! 

Lijkt het je leuk om Davanti te versterken met jouw warme altstem? Meld je dan aan voor onze stemtest.  Zangervaring is fijn, maar belangrijker is de klankkleur van jouw stem!        

Wil je meer weten kijk op de website of bel met Petra van den Berg (06-30513004) of Sonja Baars (06-14381169).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin