Bereikbaarheid gemeente laat te wensen over

Graag zou ik een stukje op jullie site willen lezen over hoe slecht de gemeente Aalsmeer bereikbaar of toegankelijk is. Via contact Gemeente had ik een vraag/klacht ingediend voor mijn moeder. Alles ingevuld, ben daar even mee bezig,… laatste vraag? doorgaan? Ja dat wil ik en er gebeurt niets. De informatie die ik heb neergezet verdwijnt en ik kan opnieuw beginnen. Willen ze wel of niet mail krijgen van burgers? Ik vraag het me af. De site werkt niet in ieder geval. Is dit een ontmoedigingsbeleid?

Deze vraag van mijn moeder gaat over de grote bomen op de Bachlaan. Zij woont op Uranusstraat 1 sinds 1971 en heeft veel hinder van die veel te grote bomen. In voor- en najaar is er te weinig zon in de tuin en tijdens najaarswind komen alle bladeren in haar tuin terecht.

 

Overal worden bomen gekapt en nieuwe geplaatst. Deze zijn ze vast vergeten? Twee jaar geleden telefonisch contact gehad met gemeente Aalsmeer. 'U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.' Nooit meer iets gehoord. Kunnen jullie iets doen?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin