Bedrijf laat kinderen sporten

"" Dat alle kinderen moeten kunnen sporten zal niemand bestrijden. Het Jeugdsportfonds Aalsmeer zet zich in om dit doel te kunnen realiseren. Kinderen uit gezinnen die vanwege een krappe financiële thuissituatie, geen mogelijkheid hebben om lid te worden of te blijven van een sportvereniging kunnen via het jeugdsportfonds toch de sport blijven uitoefenen waar ze, in veel gevallen, al langere tijd mee verbonden zijn.

Momenteel sporten zo’n 160 kinderen in Aalsmeer en Kudelstaart, met een maximale bijdrage van € 225 per jaar, via het Jeugdsportfonds Aalsmeer. Het bedrag aan contributie gaat rechtstreeks naar de sportvereniging waar het kind sport. Evenals de aanmelding via een intermediair wordt met alle informatie zeer vertrouwelijk omgegaan.

Om continuïteit in de doelstelling van het jeugdsportfonds te behouden zijn we afhankelijk van subsidies, donaties en giften. Om ons bij dit werk te ondersteunen kunt u donateur worden van het Jeugdsportfonds Aalsmeer of door het storten van een eenmalige gift op IBAN-nummer NL69 RABO 0112 3367 44.

In Aalsmeer en omgeving wordt het jeugdsportfonds mede ondersteund door het bedrijfsleven vanuit het gevoel van 'maatschappelijk verantwoord ondernemen'. Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout, Poelweg 2 in De Kwakel heeft vanuit dat principe ook een ‘steentje’ bijgedragen. Bij elke vierkante meter waalformaat, die tussen 1 september en 1 december werd verkocht, doneerde Kooyman BV de waarde van één steentje aan het Jeugdsportfonds Aalsmeer.  Het jeugdsportfonds mocht na afloop van deze actie een cheque in ontvangst nemen van € 500. Van dit bedrag kunnen weer 2 kinderen een jaar lang sporten.

Het bestuur van het jeugdsportfonds is bijzonder verheugd dat er in Aalsmeer en omgeving steeds meer ondernemingen zijn die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het daardoor mogelijk maken om kinderen uit genoemde doelgroep aan hun geliefde sport kunnen (blijven) deelnemen.  Voor meer informatie over het jeugdsportfonds, ga naar www.aalsmeer.jeugdsportfonds.nl.

Foto: Annemarie Kooyman overhandigt cheque aan bestuurslid Arie de Vos van het jeugdsportfonds. (foto jeugdsportfonds)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin