Aftrap eerste Plaspop-lustrum een feit!

Afgelopen zondag hebben de Dippers, bij Cor Trommel op zolder, de aftrap gegeven voor het eerste lustrumfeest van Plaspop 2015. Allereerst natuurlijk de officiële vaststelling van de datum: 20 juni, vlak naast de langste dag. Alle veiligheidsplannen voor het komende jaar zijn tegen het (maan)licht gehouden en hebben de goedkeuring van de Dippers gekregen.

Na de eerste bijeenkomst op initiatief van de gemeente om de vergunningaanvragen in Aalsmeer te stroomlijnen is er nimmer meer iets van hen vernomen, dus de Dippers denken dat het dan wel goed zit.

Ook dit jaar zijn er 5 podia op de Westeinderplassen, waar er driemaal een optreden is van een band of een groep. De afsluitende act vindt plaats op het Koddespoeltje en dat zal ook dit jaar een topper moeten zijn.

Kortom, speelt u in een band of een theatergroep en u wilt uw kunsten, gratis en voor niets, tonen aan het Aalsmeerse bootjesvolk, dan kunt u zich opgeven bij de Dippers om in aanmerking te komen voor een optreden op Plaspop 2015. Waar kunt u dat doen? Dat kan via ons exclusieve mailadres. Dan neemt de organisatie onmiddellijk contact met u op.

Enkele puntjes om vooraf even over na te denken zijn.
1: Is het leuk? Vindt u dat alleen maar zelf en brengt u het overtuigend, met overdreven enthousiasme? Dan moet u zich opgeven!
2. Bent u stressbestendig? Neen? Opgeven! 
3. Is het om te lachen? Uw partner lacht u er vaak om uit? Dat willen wij ook! Deel dit met Aalsmeer! Opgeven!

U merkt het al, het gaat om de Poelbeleving optima forma, zowel voor de toeschouwers als voor de uitvoerenden. Dit jaar valt het evenement onder de noemer van de Westeinder  Muziekweek, later meer hierover.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin