Aalsmeerse geldingsdrang

Reeds enige jaren wordt er in Aalsmeer hardnekkig jacht gemaakt op “illegale” woonsituaties. Het betreft hier vaak woningen (of kamers/appartementen) welke al jaren worden gedoogd, soms wel 40 jaar, waar jarenlang OZB voor is betaald, waarvan de bewoners zich hebben ingeschreven bij de Gemeente Aalsmeer en welke voldoen aan alle redelijke eisen van veiligheid en wooncomfort en welke voor de buurt geen overlast veroorzaken.

Desalniettemin wordt deze heksenjacht voortgezet en worden mensen op straat gezet, welke hun heil dan maar bij het Legers des Heils moeten zoeken.

Want alternatieven kan de Gemeente niet bieden. Goede woonlocaties worden gesloopt en de vrijkomende bouwterreinen staan al weer jaren te verpauperen. (zie Rooie Dorp)

Welke politieke partij in Aalsmeer, welke deelneemt aan de komende Raadsverkiezingen heeft de ballen zich hier tegen uit te spreken en te beloven om na de verkiezingen hier een hard punt van te maken? Deze beloof ik bij voorbaat mijn stem (de kleinste uitgezonderd).

wimvandemerbel@gmail.com

 

Lees vorig bericht

Vrijdag worden werkzaamheden Dreef hervat

Lees volgend bericht

Lezerspost: heksenjacht op illegaal wonen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *