Zondag ophaaldag Kunstploegproject Kudelstaart

Al meer dan 150 deelnemers hebben zich aangemeld om een maaltijd te kleien. Toch wil de Kunstploeg mensen nog één keer de kans bieden om mee te doen aan dit project voor de Kunstroute. Aanstaande zondagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur kan er materiaal worden opgehaald. Dit maal in Kudelstaart.
 
Het project moet uiteindelijk resulteren in een kleurrijke en feestelijk gedekte tafel wdie een kijkje biedt in ‘De smaak van Aalsmeer’. De opdracht die elke deelnemer meekrijgt is om met klei en verf een lievelingsgerecht te maken en dat samen met een bord uit eigen keuken te serveren bij De Kunstploeg.
 
Smaak van Aalsmeer
Elke deelnemer krijgt hiervoor simpele en heldere instructies met technische tips. Alle borden met lievelingsgerecht plus het antwoord op de vraag; ‘Met wie zou u uw lievelingsgerecht willen delen en waarom?’ worden de vrijdag en de zaterdagmorgen voor de Kunstroute samengevoegd op lange witte tafels in de oude boomgaard aan de Uiterweg. Het resultaat zal uiteindelijk iets zeggen over de smaak van Aalsmeer.
 
Technische tips
Elke deelnemer draagt daar met een uniek favoriet gerecht aan bij. De Kunstploeg hoopt op ruim 200 deelnemers. Voor technische tips staan er filmpjes met instructie op de Facebookpagina van De Kunstploeg.
 
Tien euro
De Kunstploeg levert de materialen zodat de kwaliteit steeds dezelfde is. Dat betekent voor elke deelnemer, een pond klei en vijf tubes verf. Deelname aan het project is voor 'Vrije Kleiers' tien euro. Dat is inclusief materiaal. Voor scholen en organisaties als Tweede Thuis of Zorgcentrum Aelsmeer, geldt een speciaal tarief. 
 
Aanmelden kan vanaf nu op E-mail DeKunstploeg@xs4all.nl of via de spiksplinternieuwe site www.dekunstploeg.nl. Het ophaaladres voor zondag 28 augustus is Madame Curiestraat 15. (Achter het mooie hek.)
 
Foto's De Kunstploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel