Zin in live muziek? Meerdere kansen vandaag

Wie van muziek houdt kan vanmiddag onder andere terecht in de kerk St. Jan Geboorte in Kudelstaart en in Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat.

In de kerk aan de Kudelstaartseweg wordt het jaarlijkse kerstconcert gehouden. Drie koren zingen kerstliederen onder begeleiding van muziekvereniging Flora. Kinderkoor De Kudelkwetters, het gemengde koor Cum Ecclesia en the Bridges uit De Kwakel zullen de luisteraars met hun liedjes en gedichten in kerstsfeer brengen.

Het concert begint om 15.00 uur. Na afloop staan er buiten op het kerkplein warme chocolademelk, glühwein, kerstbrood en kerstkransjes klaar. Dit wordt aangeboden door IJsclub VZOD uit Kudelstaart.

Muziek tussen de boeken
Na Boekhandel Stevens in Hoofddorp heeft Kadoos de smaak te pakken. Zondag treedt de band opnieuw letterlijk tussen de boeken op, in Boekhuis Aalsmeer. Kadoos, bestaande uit Helma Persoon (zang), Menno Boddé (gitaar), Rob Bijl (bas) en Ton Offerman (toetsen), brengt een eigen hommage aan de legendarische Canadese singer-songwriter Joni Mitchell.

Van haar zijn 14 songs in het Nederlands vertaald en op cd gezet – Joni goes Dutch, de eerste cd van de Aalsmeerse band, als aanbieding voor € 15 in de winkel verkrijgbaar. Kadoos speelt ze, met ander werk van Mitchell, op de kerstkoopzondag live vanaf ongeveer half drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel