Zaterdag tweede voorronde Popprijs Amstelland in N201

De Popprijs Amstelland is opgericht om nieuw muzikaal talent te stimuleren. Dit jaar is alweer de zeventiende editie van deze bandcompetitie van start gegaan. In totaal tien bands zullen in N201 verdeeld over twee voorrondes de strijd aangaan voor een plek in de finale op 20 mei in P60.
 
De Popprijs is in het leven geroepen als wedstrijd en opstap voor talentvolle bands uit de regio Amstelland. Hierin krijgen zij de kans om podiumervaring op te doen en waarmee de bands zichzelf verder kunnen ontwikkelen.  Zaterdag  16 april is de eerste voorronde waar de bands The Twist, 12:04, Mick Roché, Kurt Rosa en het Aalsmeerse Total Seclusion hun beste beentje voor zullen zetten om door te kunnen naar de finale.
 
Publieksprijs
Het publiek heeft ook een belangrijke stem, want uiteindelijk wordt één band door het publiek gekozen als finalist; De band die de meeste stemmen krijgt van het publiek gaat door.
 
De jury zal zaterdag na afloop van de optredens alle bands bekend maken die doorgaan naar de finale. Na de eerste voorronde is de band Beyond the Joke als eerste finalist gekozen, de tweede winnaar van de eerste voorronde wordt zaterdag bekend gemaakt evenals de twee finalisten uit de tweede voorronde. Ook wordt zaterdag de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt dus in totaal vijf bands zullen vrijdag 20 mei in P60 strijden om de eer.
 
N201 is zaterdag open om 20:00 en de eerste band begint al vroeg dus kom op tijd om niets te missen! Entree is gratis. Meer info en updates zijn te vinden op de facebookpagina van Popprijs Amstelland.
 
Foto: Het Aalsmeerse Total Seclusion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel