Win laatste kaarten ‘Ferry Maat in Aalsmeer’

Vanavond presenteren Ron Leegwater en Caroline Baarse van 21.00 tot 23.00 uur het Vrijdagavondcafé. Omdat Aalsmeer volgende week in het teken staat van 'Ferry Maat in Aalsmeer', hebben de programmamakers besloten om er een speciale Soulshow-uitzending van te maken. Veel heerlijke nummers dus uit de jaren 70 en begin jaren 80 in de sfeer van de soulclassics. Samen met Heidi van de organisatie van 'Ferry Maat in Aalsmeer' mag Ron aan een luisteraar het setje van de laatste twee kaartjes weggeven.


Hoe zijn die winnen? Door je favoriete Soulshow-classic door te geven tijdens de uitzending via telefoonnummer (0297)325858 of een mail naar studio@radioaalsmeer.nl Maar vooraf doorgeven kan ook via de Facebookpagina van het ‘Vrijdagavondcafé’ of het Twitteraccount.

Deze week is tevens de maandelijkse kookrubriek van Marc Eveleens. In Marc's Culinaire Kookwekker wordt deze keer heel toepasselijk stilgestaan bij de kooktrends uit de jaren 70. Verder uiteraard de vaste onderdelen, zoals; Ron's gezellige meezinger, het Top 40 Hitarchief en het radiospelletje Soundmemory waarbij je kans maakt op de stoere mok met je hele naam erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin