Wim Roodenburg lid van verdienste Oud Aalsmeer

Wim Roodenburg wordt door voorzitter Dirk Jongkind tot lid van verdienste verklaard
Een zestigtal begunstigers was maandagavond aanwezig in de Doopsgezinde Kerk voor de jaarvergadering van de Stichting Oud Aalsmeer.
Zoals aangekondigd door het bestuur werd het geen echte vergadering. De belangrijkste agendapunten waren al via de moderne communicatiewegen bekend gemaakt, zodat de weg gauw vrij kwam voor Wim Roodenburg die met nieuwe en oude plaatjes de zaal in zijn ban kreeg. Aalsmeerders lusten wel pap van oude films en dia’s. In de feestweek is het jaarlijks een run op de toegangskaarten voor de filmmiddag/avond en ook nu weer werd het genieten van de veelal historische beelden. De aandacht ging vooral uit naar het het Kudelstaart van toen en nu.
Voorafgaand aan de presentatie mocht voorzitter Dirk Jongkind Wim Roodenburg tot ‘lid van verdienste’ benoemen voor zijn jarenlange inzet voor de stichting. Hij ontving een ingelijste oorkonde (inzet). Vijf jaar geleden viel Roodenburg al de eer te beurt de ‘Retine Quod Habesprijs’ te mogen ontvangen.
Maaike Tenhage werd tijdens deze avond aan het bestuur toegevoegd. Erik Jan Kemps, Hans Alderden en Nella van den Berg stelden zich als bestuursleden opnieuw beschikbaar.
Tekst Leni Paul, foto Geert Labordus
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin