Vrolijke noten tussen de boeken

Er kwamen aardig wat mensen af op de 'Samenwerkingsborrel' die Boekhuis Aalsmeer zaterdagmiddag organiseerde. Een origineel initiatief van Constantijn Hoffscholte om de mensen waarmee hij veel 'dingen' samen doet, te bedanken. Behalve een borrel met hapjes werden de aanwezigen getrakteerd op een optreden van zanger Philp Paar.

De boekwinkel in de Zijdstraat liep eind van de zaterdagmiddag lekker vol. Naast informeel wat bijpraten greep Hoffscholte ook de gelegenheid om een aantal boeken onder de aandacht te brengen. Met de boekenweek in het verschiet werd de leeslust zodoende wat aangewakkerd. En dat Adriaan van Dis op 9 maart een lezing komt houden, bleef ook niet onvermeld. De voorverkoop is gestart.
 
Voorproefje
Omdat het Boekhuis sinds november 2014 een van verkoopadressen van het Crown Theater is, zijn er korte lijntjes met de programmering. Zodoende kon Philip Paar gestrikt worden om een voorproefje van zijn voorstelling te geven.
 
Paar treedt komende zondag met zijn combo op in de grote zaal van Crown met 'Tour de Toon' een muzikale voorstelling waarmee een hommage aan Toon Hermans wordt gebracht (zie ook Agenda).
 
Kenner
Paar bewees een absolute kenner te zijn. Hij ging tussen het zingen door het gesprek aan met de aanwezigen in 't Boekhuis over de man die volgend jaar zijn 100ste verjaardag zou hebben gehad.
 
Moeiteloos somde hij feitjes en weetjes op van de legendarische artiest. Hij zong het repertoire van Toon op meeslepende wijze. Tot plezier van het publiek dat zichtbaar genoot.

Foto's Arjen Vos (AV)

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel