Vrijdagavondcafé live vanaf Watertoren

Zoals iedere week is er vanavond ook weer het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Met allerlei gasten in de studio en aan de telefoon en met een grote variatie in muziek. 

Presentatrice Lisette is vanavond live vanaf de Watertoren te horen, waar ze verslag doet van Aalsmeer by Night. En de geruchten gaan dat Ron gesproken heeft met Bonnie St. Clair. Kan hij de luisteraars vertellen hoe het met haar gaat.

Verder zal Deborah Bothe om 22.22 uur vertellen wat haar de afgelopen week is opgevallen op social media vlak en is fotografe Eveline in de studio om over Het Gouden Moment te praten. Een stichting die mooie fotoboeken maakt van bijzondere kinderen en jong volwassenen. Ze promoot ook het nummer 'Gouden Moment' dat Sita en Rene Kipuw hebben opgenomen speciaal voor de stichting. 

Twitterhit
En natuurlijk ook nu weer de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een goed nummer door te geven van niemand minder dan Madonna. Velen zullen er herinneringen aan hebben. Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld. Heb je een leuke MadonnaTwitterhit? Laat het weten via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen.

VrijdagAvondCafé wordt iedere vrijdagavond tussen 9 en 11 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Gepresenteerd door Lisette Schipper en Ron Leegwater met steeds wisselende gasten in de studio of aan de telefoon.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin