Vrijdagavondcafé is er weer

Na de zomerstop is Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer er weer. Ron, Lisette, Marjolein en Caroline konden niet wachten tot het weer zover was, getuige de vele berichten op de social media. Maar vanavond mogen ze dan eindelijk de studio weer in voor vast weer een gezellige uitzending.

De vaste rubrieken worden ook weer opgepakt, waaronder Deborah’s twitterupdate, het politienieuws van wijkagent Erik en de kookrubriek van Marc. Deborah en Erik moeten nog even wachten, want vanavond is het tijd voor Marc's Culinaire Kookwekker met kok Marc, die de luisteraars alles gaat vertellen over kaas.

Bommetje en nieuwe programma's
Zondag worden de Aalsmeerse en Nederlandse Kampioenschappen Bommetje in Zwembad De Waterlelie georganiseerd. Mike (van der Laarse) Multi is één van de juryleden en komt erover vertellen. Hij zal ook vooruitblikken op Vuur en Licht op het Water. Het grote spektakel op de Poel en bij de Watertoren dat 6 september plaats vindt.

Vanaf maandag 1 september gaat Radio Aalsmeer 24 uur per dag uitzenden. De programmering is aangepast en er zijn leuke programma’s bij gekomen. Twee nieuwe presentatrices, Anna-Maria Mantel en Esther Sparnaaij komen over hun nieuwe ‘kindje’ vertellen.

Ook belt Oud Aalsmeerder Jacco Tas in. Hij is op zoek naar oude klasgenootjes voor de reünie van de Thijsseschool.

Jan Smit-kaarten winnen
Net als iedere week heeft het Vrijdagavondcafé een twitterhit. Luisteraars kunnen via twitter, Facebook of de mail doorgeven welk nummer ze van een bepaalde artiest leuk vinden en kans maken op prijzen.

Vanavond is het de beurt aan Jan Smit. En niet zonder reden, want hij is één van de topartiesten die optreden tijdens de Feestweek. Geef je favoriete Jan Smit-hit door en maak kans op twee vrijkaarten voor zijn optreden tijdens de ‘Uit je Penta Party’ op zaterdag 13 september in de feesttent op het Praamplein.

Input luisteraars
Het Vrijdagavondcafé-team vindt het altijd leuk om input van luisteraars te krijgen. Vooral als zij iets leuks te vertellen hebben over Aalsmeer of Kudelstaart. Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen. Inbellen mag natuurlijk ook.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin