Vrijdagavondcafé en Letsgo2thedisco zijn er weer

Vanavond zijn er weer live uitzendingen van 'Letsgo2thedisco' en 'Vrijdagavondcafé' op Radio Aalsmeer. Met daar tussenin 'The Friday Zone'. Terug van vakantie of weer hersteld van een griep gaan de presentatoren een nieuw jaar in met enthousiasme en leuke ideeën.

Ron en Deborah zitten om 21.00 uur klaar voor Vrijdagavondcafé. De studiogast is zanger Rick van der Kroon die bij het SBS6 programma ‘The winner takes it all’ een vierde plek wist te veroveren als sound-alike van Niel Diamond.

Bruno Mars
De twitterhit vanavond is van Bruno Mars. Luisteraars worden opgeroepen om hun favoriete nummer van deze artiest door te geven. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je Bruno Mars Twitterhit door via twitter of via Facebook.

En om 22.22 uur neemt Deborah met de luisteraars door wat er de afgelopen tijd opviel op twitter, want er wordt wat afgetwitterd in het Aalsmeerse. Ook is er weer Ron’s hitarchief en de uitagenda.

Letsgo2thedisco
Om 18.00 uur kunnen kinderen en hun ouders afstemmen op Letsgo2thedisco. Esther, Kim en Joey ontvangen de jonge Teddy die haar zangtalent laat horen. Ook wordt de uitagenda doorgenomen met evenementen die leuk zijn voor kinderen en zal er weer een favoriete top 5 zijn.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel