Vrijdagavond Radio Aalsmeer

Altijd al een profvoetballer willen worden? Dan moet je vanavond zeker luister naar ‘Let’s Go!’ Marco van Scopo Atletico komt langs. Scopo Atletico is een voetbalacademie waar je beter kan leren voetballen. Deze start binnenkort in Aalsmeer.

Natuurlijk is er ook tijd voor muziek en deze week extra veel muziek, want Meester Eric komt langs. Hij komt vertellen over het ‘groep-8-feest’ dat hij binnenkort weer organiseert. Natuurlijk wordt gevraagd welke muziek niet mag ontbreken op dat feest! 'Let's Go' 18:00-19:00 elke vrijdag bij Radio Aalsmeer.

Vertrouwd ‘Vrijdagavondcafé
Vanaf 21:00 uur presenteert Ron Leegwater samen met Deborah Bothe het ‘Vrijdagavondcafé’. De vaste items zoals het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-Classic en Ron’s Top40 Hitarchief komen natuurlijk voorbij. Tevens korte interviews met Peter van Eick en René Romijn. Van Eick is directeur van Crown Theater Aalsmeer en spreekt over de voorstelling ‘De gouden jaren’ die op 4 februari is te zien. Romijn komt vertellen over handbal en de handbalschool. Om 22.22 uur precies hoor je de social-mediarubriek van Deborah over wat er allemaal in Aalsmeer te beleven was.'Vrijdagavondcafé' elke vrijdag 21:00-23:00 bij Radio Aalsmeer.
 
Foto: Kim Maarse en Eric Spaargaren (foto Radio Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin