Veel te winnen bij Vrijdagavondcafé

Komend zonnig weekend is er van alles te beleven in Aalsmeer. Het team van Vrijdagavondcafé, wat vanavond weer om negen uur wordt uitgezonden op Radio Aalsmeer, zal er alles over gaan vertellen.

Marjolein heeft een en ander op een rijtje gezet en neemt de uitagenda met de luisteraars door. Reporter Ilse was bij De Waterlelie en interviewde daar Marten van Maastrigt en Ingrid Hoffscholte over het jubileumweekend van het 40-jarige zwembad. En mensen van Duikteam Thamen komen langs om over Sportpassie Aalsmeer te vertellen.

Passe-partout Feestweek te winnen
Maar er wordt ook teruggeblikt op de afgelopen week. Want Deborah komt om precies 22.22 uur langs en vertelt wat haar opgevallen is op Twitter en Facebook in Aalsmeer en Kudelstaart. En last but not least gaan presentatoren Lisette en Ron het weer hebben over de uitzending van vorige week en niet zonder reden. Toen waren Jelle, Ronald en Ruben namens de organisatie van Feestweek Aalsmeer in de studio en hebben iets leuks voor de luisteraars achter gelaten: een aantal pass-partouts voor de Feestweek in september. Vanavond wordt uitgelegd hoe je die kunt winnen.

Acda en de Munnik
En het Vrijdagavondcafé is niet compleet zonder de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een hit door te geven van Acda en de Munnik. Zou het voor nu toepasselijke nummer ‘Het regent zonnestralen’ voorbij komen?
Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld. Geef je Acda en de Munnik favoriet door via 
twitter of via Facebook.

VrijdagAvondCafé wordt iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Gepresenteerd door Lisette Schipper en Ron Leegwater met steeds wisselende gasten in de studio of aan de telefoon.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin