Vanmiddag Pramenrace nieuwjaarsreceptie

Het SPIE-bestuur, de juniorenorganisatie, de Westeinder corveeploeg, de raad van 12 en alle vrijwilligers organiseren vanmiddag vanaf half vijf een Pramenrace nieuwjaarsreceptie in de Zotte Wilg.

Handen schudden en proberen te ontdekken wat het thema is van de elfde Junioren Pramenrace en de dertigste Pramenrace Aalsmeer. Er wordt nog even teruggekeken op 2014 met het thema ‘op z’n chicst’, maar vooral vooruit gekeken op dit nieuwe jaar (waarbij de organisatie ‘open staat’ voor steekpenningen)

Prijzen
Tijdens deze receptie zijn er nog enkele prijzen te verdelen. De prijs, een etentje met het bestuur, mag nog worden uitgereikt. Maar ook de rode lantaarn voor het langzaamste team stond nog bij het Pramenracebestuur in de kast. Door omstandigheden en het slecht afscheid kunnen nemen van de zilveren Penta wordt deze door Sparnaaij beschikbaar gestelde prijs ook overhandigd op deze middag.

Alle 155 teams worden verwacht, maar ook alle toeschouwers, sponsoren, de pers, overheid, politie, brandweer, EHBO en natuurlijk collega's die ook leuke activiteiten organiseren in Aalsmeer. 

In de agenda meer informatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin