Vanavond bij Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer

Vanavond in het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer onder anderen Sven Müller over zijn moorkoppenactie voor KiKa en Danja, winnaar van de Twitterhit, die naar The Wolf of Wallstreet is geweest. Verder wordt er aandacht besteed aan de open dag bij De Werkschuit, de allereerste PopKwis0297, Ron’s Top 40 Hitarchief en nog veel meer.

Twitterhit
En natuurlijk weer de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een goed nummer door te geven waarop ze lekker kunnen sporten of het huis kunnen schoonmaken. Een actief workout-nummer dus. De luisteraars kunnen iedere week een leuke prijs verdienen en één inzender wordt gebeld tijdens de uitzending en komt live op de radio. Heb je een leuke workout Twitterhit? Laat het weten via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen.

VrijdagAvondCafé wordt iedere vrijdagavond tussen 9 en 11 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Gepresenteerd door Lisette Schipper en Ron Leegwater met steeds wisselende gasten in de studio of aan de telefoon.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin