Van sinterklaascadeautje naar vuurwerk

De eerste avondjes Bacchus in 2016 zitten er alweer op. Afgelopen weekend was het muziek en cabaret in het knusse culturele café aan de Gerberastraat. Vrijdag werd het nieuwe jaar ingeluid met de band TBF, zaterdag trad cabaretier Omar Ahaddaf op met zijn programma 'Grenzeloos'.
 
Op 5 december was TBF al te gast in Bacchus. Een dikke maand later mocht het bluestrio opnieuw optreden. Ditmaal om de nieuwjaarsreceptie van het cultureel café muzikaal op te luisteren.
 
Simpel
Taekema, Blanksma en Frank, de achternamen van de muzikanten als naam van de band. Zo simpel kan het zijn. Zo eenvoudig leek het maken van muziek ook. De combinatie van een bas-, een elektrische gitaar, een drumstel en wat rauwe stemmen, zorgde voor de perfecte sound en een heerlijk vuurwerk.
 
Kwaliteit
Het publiek, bestaande uit zo’n 30 liefhebbers, vrijwilligers en gezelligheidzoekers, waardeerde de muzikale verrichtingen zeer. Volgens Bacchus-secretaris Reinoud Staps, staat er dit jaar weer veel moois op het programma. “Voor iedereen is er weer van alles te genieten. We gaan gewoon door met waar we goed in zijn, met kwaliteit op de bühne en achter de bar.”
 
Foto's Arjen Vos
 
                                                  – advertentie –
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel