TVK werkt aan bitterzoete komedie

Nog een maand te gaan totdat het doek weer open gaat in het Kudelstaartse dorpstheater. De spelers van Toneelvereniging Kudelstaart doen hun best om in vorm te raken, de decors worden voorzien van een verse lik verf en de kleding is inmiddels op maat gemaakt. Eigenlijk staat er niets meer in de weg om het publiek te gaan trakteren op een hilarische avond uit. Volgens regisseur Martijn van Veen wordt er alles aan gedaan om het spelplezier en harde werk van de afgelopen maanden om te zetten in een heerlijk avondje uit voor het publiek.

Liefde Half om Half komt uit de koker van Alain Ayckbourn  die vanwege zijn menselijke toon ook wel de Molière van onze tijd wordt genoemd. Herkenbaar, confronterend en vooral geestig. Drie keer speelt de vereniging een avond vol ‘vlijmscherpe dialogen, misverstanden en mislukte alibi’s’. Het stuk speelt zich af in twee woonkamers bij de echtparen Frank en Fiona en Bob en Mieke. Beide huwelijken zitten, elk met hun eigen redenen, in een fase waarin de verliefde vlinders niet al te wild meer rondvliegen. Vanaf de opening stapelen de smoesjes, leugentjes en verwarringen zich op en daar is een goede reden voor. Het derde koppel moet de oplossing bieden.

Kaartverkoop start 30 maart
Om vast in de agenda te zetten: speeldata zijn zaterdag 13 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april in het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. De kaartverkoop start op 30 maart in het Dorpshuis van 11 tot 13 uur. Ook online zijn de kaarten vanaf dat moment te koop. Dinsdag na de Pasen zijn de entreebewijzen ook verkrijgbaar bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. De prijs is €12,50. Graag contant en gepast betalen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur.

(Partnerbijdrage TVK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel