TVK oefent voor ‘Liefde half om half’

De spelers die het gaan doen met 'Liefde half om half' (Foto pr)

Door: redactie. Nadat Toneelvereniging Kudelstaart het publiek afgelopen najaar trakteerde op een revue vol komische sketches, dans en liedjes, zijn gelijk alweer de oefensessies begonnen voor het volgende stuk. De relatiekomedie ‘Liefde half om half’ wordt op drie avonden in april gespeeld.

Het script komt uit de pen van de Engelse schrijver Alan Ayckbourn, is ooit verfilmd geweest en door regisseur Martijn van Veen (bekend acteur uit onder meer de musical Dagboek van een herdershond) is er nu een eigen Kudelstaartse draai aan gegeven.

Drie stellen, één affaire
In ‘Liefde half om half’ zien we de strubbelingen van drie stelletjes, waarvan er twee met elkaar een affaire hebben en waarvan het andere stel, zonder dat ze het weten, gebruikt worden als alibi. Net als je denkt dat het allemaal uitkomt, blijkt dit pas het begin te zijn. Geestig, vermakelijk, soms confronterend en vooral herkenbaar.

Kaartverkoop start 30 maart
De speeldata zijn zaterdag 13 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april in het Dorpshuis. De kaartverkoop start op 30 maart, zowel online als via de bekende verkoopadressen. Op deze plek en de vernieuwde website toneelverenigingkudelstaart.nl worden de komende tijd nadere bijzonderheden gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel