TVK ligt op schema met voorstelling ‘Deuren’

(Foto pr)

(Advertorial) Spelers en crew van Toneelvereniging Kudelstaart tellen de weken af naar de drie speeldagen in april waarop de voorstelling ‘Deuren’ wordt opgevoerd. Onder leiding van regisseur Ton Offerman worden momenteel de puntjes op de i gezet en achter de schermen wordt druk gewerkt aan decors en lichtplan.

Toeschouwers kunnen een indrukwekkend stuk verwachten met sterk toneelspel. Geen klucht vol doldwaze verwikkelingen maar een verhaal dat zich afspeelt in het huis van bewaring achter gesloten deuren. Op komische én ernstige wijze wordt het leven in de gevangenis belicht in het verhaal van gevangenisbewaarder Jan Veenstra die zijn 40 jarig jubileum viert. Eén van de gedetineerden wrijft Veenstra onder zijn neus dat hij al langer ‘zit’ dan wie dan ook… Veenstra ziet het als zijn taak om zowel een goede relatie op te bouwen met zijn gevangenen als wel ze te beletten er vandoor te gaan. Deze bijna onmogelijke positie leidt tot absurde ontwikkelingen, die grote gevolgen hebben voor het leven van de gevangenisbewaarder zelf.

Kaartverkoop start 1 april
De speeldata zijn vrijdag 14 april, zaterdag 15 april en vrijdag 21 april in het Dorpshuis. Tijdens de première op vrijdag 14 april wordt het publiek extra in de watten gelegd en krijgt de avond een feestelijk tintje. Vanaf zaterdag 1 april zijn de kaarten a €12,50 te verkrijgen in het Dorpshuis tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Ook online kunt u vanaf dan een entreebewijs aanschaffen via toneelverenigingkudelstaart.nl  Vanaf maandag 3 april zijn de kaarten tevens te koop bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Graag contant en gepast betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel