TVK komt na twee jaar weer met revue

Toneelvereniging Kudelstaart maakt zich op voor een nieuwe revue. Vanaf half november zijn er zeven voorstellingen in het vernieuwde Dorpshuis. Volgens TVK wordt het publiek in de voorstelling 'Hooggeëerd Publiek' getrakteerd op komische sketches, ontroerende liedjes, swingende dansacts en op technische film-hoogstandjes.

In de circus-gerelateerde voorstelling zullen ook de broers Roy en Justin Huiskens ten tonele verschijnen. De kersverse Nederlandse kampioenen op het gebied van illusie laten zien waarom zij tot de nationale top behoren.

Op vrijdag 15 november is de Grande Opening. Om de première extra feestelijk te maken ontvangen onze gasten die avond een smakelijke verrassing die past bij een avondje circus. Verder wordt de revue gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Er wordt ook opgetreden voor de OVAK en Ondernemersvereniging Kudelstaart, dit zijn echter besloten bijeenkomsten. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 26 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis. Vanaf maandag 28 oktober zijn de kaarten beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopadressen: bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer. Helaas is het niet mogelijk om te pinnen; gepaste betaling wordt op prijs gesteld. Nieuw dit jaar is dat er vanaf maandag 28 oktober ook online kaarten te bestellen zijn via onze site www.toneelverenigingkudelstaart.nlDe kaarten kosten €12,50.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel