Ticketverkoop Revue Kudelstaart gestart

Toneelvereniging Kudelstaart speelt met trots dit najaar weer een zelfgeschreven revue: ‘Waar de wind ons brengt’. Dat die wind uit een verrassende hoek waait durft TVK alvast wel te verklappen. Tijdens deze avond vol afwisseling van dans, zang en sketches belandt de toeschouwers samen met de crew het ene moment op de Zaanse Schans en is deze het andere moment toeschouwer van een bonte avond op de camping waar van alles in de soep lijkt te lopen.

Kortom: een ongedwongen avond uit in het eigen Dorpstheater op de Kudelstaartseweg. De speelavonden zijn zaterdag 5 november, vrijdag 18 november en zaterdag 19 november en tickets zijn vanaf heden te koop. Wie zeker wil zijn van een stoel en een avondje uit doet er verstandig aan tijdig te reserveren. Na afloop van elke voorstelling is er ruimte voor een drankje aan de bar.

Blackbird Dance Centre
Zes enthousiaste dames die wekelijks met elkaar trainen bij de professionele dansschool Blackbird Dance Centre hebben een choreografie bedacht passend bij de revue en zullen met hun inspanningen de avond naar een hoger niveau tillen. Grote kans dat het publiek zin krijgt om mee te gaan dansen, het zou dan ook zomaar kunnen dat na afloop de voetjes nog even van de vloer gaan.

Verkooppunten
Vanaf nu is het mogelijk een toegangsbewijs aan te schaffen; voor €12,50 bent u erbij. Dit kan heel eenvoudig online via toneelverenigingkudelstaart.nl  of bij een van de partners: Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Bij de verkooppunten graag contant en gepast betalen. Kiest u voor de feestelijke première avond op 5 november waarbij het publiek extra in de watten wordt gelegd en er een fraaie prijs te winnen is? Of past 18 of 19 november beter in uw agenda? Wacht vooral niet te lang want de ervaring leert dat de voorstellingen zeer gewild en snel uitverkocht zijn.

(Gesponsorde bijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin