That’s Life met kunstenaar, doppenactie en harmonie

Vanavond in That’s Life op Radio Aalsmeer aandacht voor een unieke doppenactie, Aalsmeers Harmonie en een kunstenaar in het zonnetje.

Jenny Piet gaat met de gasten in gesprek en Rinus van Itterzon verzorgt zoals altijd weer de techniek bij deze speciale lifestyle- en gezondheidsuitzending van ‘Stamtafel’.

Doppenactie
Het programma begint traditiegetrouw met de rubriek van de vrijwilligerscentrale. Deze keer komt Radio Aalsmeer zelf in aan bod, want het lokale radiostation zoekt enthousiaste vrijwilligers.

Daarna komen Fred de Bruin en Anouk van Egmond naar de studio. Beiden zijn visueel gehandicapt en ze komen vertellen over een unieke doppenactie. Ze roepen Aalsmeer op om doppen te verzamelen van plastic maar ook doppen van wijn- en bierflessen. Ze willen met deze actie geld in gaan zamelen voor het KNGF voor de opleiding van blindengeleiden honden.

Muziek en kunstenaar in het zonnetje
Het tweede uur van That’s Life start muzikaal. Caroline Baarse van Aalsmeers Harmonie komt uitleggen waarom het zo leuk is om bij deze muziekvereniging te spelen.

Het programma sluit af met een nieuwe rubriek van Janna van Zon. Zij gaat regelmatig Aalsmeerse kunstenaars in het zonnetje zetten. De spotlights zijn vanavond gericht op Bob van den Heuvel. Hij is naast ‘bloemenman’ ook schilder; werk van hem hangt momenteel in de burgerzaal van het gemeentehuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel