Swingend Koningsdagfeest met The Newts in Bacchus

Zin in een muzikaal Koningsdagfeestje? Zaterdag 27 april om 16 uur zorgt de Nederlandse band The Newts voor een spetterend optreden bij KCA in Cultureel Café Bacchus.

Op hun Facebook pagina omschrijven ze zich zo: “Bass and beats, ballads fine. Vintage synths, horns that shine. Disciplined, across the line. Slightly strange, can’t define.” Dat dekt de lading wel zo’n beetje voor The Newts, bestaande uit Gerald van Dijk op trompet & bugel, Lior Kuperberg op tenorsax & sopraansax, Arthur Rombouts op toetsen, Marco van den Akker op basgitaar en gitaar en Jasper Verburgh op drums. Zingen kunnen ze alle vijf als de besten.

Een bijzondere band, dat zeker. In het werk van The Newts zie je jazzinvloeden, maar ze mixen moeiteloos met elektro, funk, Balkanbeats, dance en Westcoast. Met orgelsolo’s die de bocht uitvliegen, soulvolle tenorsaxen, gevoelige ballads en funky dancesounds waarbij de voetjes vast en zeker van de vloer gaan. Perfect voor een Koningsdagfeest in Bacchus.

Zaterdag 27 april 2024, 16 uur (zaal open 15.30 uur) in Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4 in Aalsmeer. Info en kaartverkoop op www.skca.nl.

(Partnerbijdrage KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel