Swingen met The Hi-Stakes in Bacchus

(Foto pr)

Blijf maar eens stilzitten bij deze band. Je bent kansloos, de voetjes gaan onherroepelijk van de vloer op de onweerstaanbare klanken van The Hi-Stakes. Deze topband met Sam Gezzy en Linus Eppinger treedt zaterdag 28 oktober op bij KCA in Cultureel Café Bacchus in Aalsmeer. 

De band is het geesteskind van de in Amsterdam gevestigde Italiaanse zanger/saxofinist Samuel ‘Sam’ Ghezzi. Met een passie voor het jazzverleden, maar ook met een gezonde knipoog, wekt hij gouden tijden weer tot leven. Vorig jaar bracht hij met zijn Roaring Cats de swing en hot jazz van de jaren ’20 en ’30 naar NN North Sea Jazz. Dit jaar vertolkt hij met zijn hippe, hyperactieve The Hi-Stakes kleurrijke bluesbalades en explosieve old school rhytm & blues.

Met het heerlijk kietelende gitaarspel van Linus Eppinger geven Ghezi & Co een eigentijdse draai aan de muzikiekgeschiedenis. Ook visueel laat de band niets aan het toeval over, want The Hi-Stakes betreden allen strak in het pak het podium. 

Zaterdag 28 oktober 2023, aanvang 20:30 uur, kaartverkoop in de Ticketshop van KCA op skca.nl en aan de kassa (mits voorradig, graag pinnen).

(Partnerbijdrage KCA)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin