SV Omnia pakt uit met Back2Basic shows

SV Omnia pakt groot uit met een theatervoorstelling in het Crown Theater waarin dans centraal staat. Back2Basic heet de show en er worden vier voorstellingen gehouden, verdeeld over vrijdagavond 12 juni en zaterdagmiddag- en avond 13 juni.

Afgelopen zondag waren alle dansgroepen bij elkaar voor de generale repetitie op het grote podium. Choreografen Mariëlle Buskermolen, Patjoelah Kuin, Simone van Weerdenburg, Erma van Maris, Tessa de Vries en Joyce Aarsman waren tevreden over het resultaat en kunnen de laatste puntjes op de i gaan zetten tijdens de lessen.

Vier shows
De nieuwe ledschermen op het podium brachten de dansen echt tot leven. Maar naast dans worden er ook verschillende acts verzorgd door de groepen twirlen, ritmisch gym en gym & turnen. Ook nieuw dit jaar is de musicalgroep, die zal optreden.

Op vrijdag 12 juni om 20:00 uur gaat de eerste show van start aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer. De dag daarna, zaterdag 13 juni staan er twee middagshows op het programma. Om 13:30 uur en 16:15 uur. Tot slot is er die dag nog een avondshow om 20:00 uur.

Nog kaarten beschikbaar
Op de zaterdagavond kunnen de dansers en het publiek nog een feestje bouwen op de afterparty met dj Meneer Marcel en Dutch Dance Detective (René van Aken). 

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Bestel de kaarten online via de website in de voorverkoop tot en met vrijdag 5 juni. Op de dag zelf kunt u nog kaarten kopen aan de kassa in het theater.  

Foto: zondag oefenden alle groepen op het podium tijdens de generale repititie (foto SV Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel