Steve Banks en Robbert-Jan van Duijn op radio

Iedere maandagavond staan er twee bekende of onbekende Aalsmeerders of Kudelstaarters centraal op Radio Aalsmeer. In de talkshow ‘Door de Mangel’ is vanavond de uit Ierland afkomstige Steve Banks te gast bij broer en zus Elbert en Mylène Huijts.  Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ waarin Robbert-Jan van Duijn zijn favoriete top 10 met de luisteraars deelt.

Maar de maandagavond op de radio begint zoals altijd met om 18.00 uur ‘Uur van Puur’ waarin Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons ingaat op de wereld van de social media. De presentatrices zagen onder andere Rob Captijn live door als blogger, ROI driven event marketer en eventgigant. Uiteraard ook weer met de nodige tips over bloggen en meer.

Humor, scherp en eigenwijs
Tussen 19.00 tot 20.00 uur wordt iedere week een gast door de mangel gehaald. Afgelopen maandag nam CDA-fractievoorzitter en theoloog Robbert-Jan van Duijn plaats voor de microfoon. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met humor, scherp en eigenwijs. Volgens eigen zeggen zijn deze eigenschappen handig als politicus. “Humor en scherpte gebruik ik in de politiek en droge humor en woordgrappen gebruik ik graag.”

 Zijn collega-gemeenteraadsleden hebben hem via Aalsmeer Vandaag uitgeroepen als politicus van het jaar 2014 in Aalsmeer. “Het politieke vlammetje is bij mij aangewakkerd door wijlen Ad Verschueren.” De jongste fractievoorzitter van de raad ziet het wel zitten om wethouder te worden. “Ik pin me niet vast op bepaalde zaken in de toekomst, maar als het CDA bij de volgende verkiezingen weer een wethouder mag leveren, dan steek ik toch wel mijn vinger op.”

Natuurlijk heeft Robbert-Jan ook weer een nieuwe gast benaderd volgens het bekende doorgeefsysteem. Hij heeft zijn uit Ierland afkomstige vriend en systeembeheerder Steve Banks gevraagd om vanavond naar de studio te komen. “Hij is eigenlijk een soort ‘brother from another mother’. Hij is als Ier echt ingeburgerd in Aalsmeer, maar ik ben benieuwd wat hij mist uit Ierland”, aldus de Kudelstaarter. Benieuwd naar zijn antwoord? Luister dan vanavond naar ‘Door de Mangel’.

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Top 10 van…
Vanavond komt CDA-raadslid Robbert-Jan van Duijn naar de studio om zijn favoriete tien nummers met de luisteraars te delen. Voor hem niet moeilijk om de weg naar de studio te vinden vanavond, omdat hij vorige week al bij 'Door de Mangel' was.

Vorige week was Patrick Spaander te gast. Hij nam zijn dochter Mikki mee naar de studio en de top 10 werd daarom verdeeld over twee top 5’s. Patrick liet iedereen meegenieten van nummers van Do, Michael Jackson, Womack & Womack, Shaka Khan en Marco Barsato.
Mikki koos voor recentere nummers van Loreen, O’G3NE, Hozier, Taylor Swift en Bruno Mars.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel