Stamtafel weer op gezonde en maatschappelijke toer

Vanavond staat het radioprogramma Stamtafel tussen 20.00 en 22.00 uur weer in het teken van lifestyle, gezondheid en maatschappelijk. Jenny Piet en Rinus van Itterzon beginnen het programma met een gesprek met vrijwilligers van de Voedselbank. Ingrid Albers en Fem Riphagen komen vertellen over de inzamelingsacties voor de komende periode.

Daarna gaan ze verder met Esther George over 'hypno birthing'. Een interessant item over hoe je hypnose kunt gebruiken tijdens je bevalling. Maar ook wordt gesproken over hoe de partner hier ook aan kan deelnemen.

Happen en sporten
In het tweede uur van de uitzending komt Thea Metselaar naar de studio. Zij geeft workshops in het beschilderen van kaasplanken en heeft het fenomeen ‘happen van de plank’ geïntroduceerd. Aanstaande zaterdag staat ze met een stand in de foyer van het Crown Theater bij de theatervoorstelling Vive La France.

Het programma wordt sportief afgesloten met Marjonne de Niet, die op maandagochtend en dinsdagavond een uurtje ongedwongen sportief bezig zijn in de buitenlucht aanbiedt. Presentatrice Jenny Piet heeft aan den lijve mogen ervaren dat het laagdrempelig is om hieraan deel te nemen. Ze gaat de luisteraars vertellen wat haar ervaring was en De Niet komt vertellen wat haar hiertoe heeft gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel