Stamtafel op de maatschappelijke toer

Vanavond staat het radioprogramma ‘Stamtafel’  tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio Aalsmeer in het teken van Gezondheid en Lifestyle.

Jenny Piet en Rinus van Itterzon besteden deze keer aandacht aan het Crown Theater en de vrijwilligerscentrale, Cranio sacraal therapie, de Ride for the Roses en de Cliniclowns.  

Vacatures Crown Theater
Om 20.00 uur beginnen ze met de vrijwilligerscentrale als het vaste item. Deze keer komt Annemieke van Saarloos van het Crown Theater Aalsmeer langs om te vertellen hoe het is om als vrijwilliger voor het theater te werken. Het seizoen gaat weer beginnen en Annemieke komt toelichten dat er veel vacatures op dit moment zijn.

Daarna is Marlies Buck uit Kudelstaart te gast. Ze vertelt over cranio sacraal therapie. Als het zelfhelend vermogen van het lichaam uit balans is gaat Marlies aan de slag om dit vermogen weer in orde te krijgen.

Ride for the Roses en Cliniclowns
In het tweede uur aandacht voor de Ride for the Roses. Betty van der Vaart komt naar de studio om te vertellen over dit grote fietsevenement voor het KWF. De organisatie zoekt nog steeds sponsoren voor dit evenement. En Betty legt uit hoe je mee kan doen op zondag 6 september als fietser, vrijwilliger of donateur.

De laatste gasten zijn Dirk Raams en René Noorbergen. Ze komen vertellen wat de fietsactie naar de Noordkaap voor de Cliniclowns heeft opgebracht. In de middag gaat Dirk de cheque overhandigen bij de Cliniclowns. Er komt ook een boek over zijn fietstocht naar de Noordkaap.

Foto's: Dirk Raams fietste naar de Noordkaap voor de Cliniclows en Betty van der Vaart zet zich in voor Ride for the Roses (foto's Dirk Raams en Truus Oudendijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel