Stamtafel lifestyle wordt ‘That’s Life’

Vanavond (20-22 uur) weer een uitzending van Stamtafel op Radio Aalsmeer waarin gezondheid, lifestyle en maatschappelijke thema’s centraal staan. De presentatie ligt in handen van Jenny Piet en Rinus van Itterzon en het programma heeft een nieuwe naam ‘That’s Life’.

Het programma begint traditioneel met een item over de vrijwilligerscentrale. Met deze keer Ineke Hoogeveen-Jansen van het Rode Kruis. Aan bod komen wat haar drijft om voor deze organisatie te werken en wat doen Aalsmeer en het Rode Kruis voor elkaar en hoe kan je daar aan meewerken.

Workshop winnen
Een half uurtje later komt Jacqueline Boerma van bloemschikopleiding Boerma Instituut vertellen hoe het Flower Festival is verlopen en het programma krijgt de primeur voor volgend jaar. Er wordt gesproken over de workshops die op handen zijn in haar instituut en er wordt zelfs een workshop weg gegeven.

Boerma zegt hier het volgende over: “We geven de workshop ‘Horizontaal Nazomer arrangement’ weg die wordt gehouden op maandagavond 14 september van 19.15 tot 22.00 uur. De waarde hiervan is €49,50 inclusief alle materialen, koffie & thee en een certificaat van deelname.” Hoe je hier kans op kunt maken hoor je in de uitzending.

Orkest en eerlijke producten
In het tweede uur komt Els Visser vertellen over Sursum Corda, het orkest waar volgens haar veel mensen met groot plezier muziek maken. Voorzitter Visser speelt de hoorn, een niet-alledaags instrument. Waarom is het nou zo leuk om in een orkest te gaan spelen? Ook zijn ze op zoek zijn naar jongeren die geïnteresseerd zijn om in het jeugdorkest te komen spelen. Natuurlijk staan er ook weer activiteiten op de agenda en er wordt live een stukje muziek gespeeld.

Het laatste item gaat over het thuisbrengen van boodschappen. Marco Heere komt in de studio langs om het met de luisteraars te delen. Authentieke streekproducten samen met een assortiment van bijzondere producten. Heere staat voor eerlijke producten en steunt er ook nog een goed doel mee. Hij bedacht een plan om bij leveranciers uit de omgeving mooie producten bij elkaar te brengen, variërend van groenten tot een mooi wijntje, en deze aan te bieden. Gemak dient de mens en deze producten worden thuisbezorgd. Aangezien passie en liefde voor het product en minimale belasting van de natuur zijn voorkeur hebben, komt hij met de elektrische bakfiets. Een item dat uitstekend past in de gezonde lifestyle van That’s life.

● That's Life beluisteren? Klik rechtsboven op dit scherm op de Luister Live-knop van Radio Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel