Stamtafel gooit het over andere boeg

Iedere donderdagavond is het programma 'Stamtafel' te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een interactief programma tussen 20.00 en 22.00 uur waarbij Dirk Box en Rinus van Itterzon van alles wat er lokaal speelt op politiek gebied aandacht geven. Maar vanavond heeft het programma voor het eerst een andere insteek.

Een keer per maand gaat het programma in op lifestyle, gezondheid en maatschappelijke onderwerpen. Jenny Piet zal de nieuwe stamgast voor deze onderwerpen worden en er vanavond voor het eerst bij zijn.

Zeepjes en Buteyko methode
Vanavond worden de luisteraars voorgesteld aan Leontien Zethof van Uzepia. Zij gaat vertellen over het maken van ambachtelijke zeep en crème. Het is haar passie en hoe is ze hiertoe gekomen? Ook zal ze ingaan op een zelf ontwikkelde crème die geheel gemaakt is op natuurlijke basis en waar volgens haar mooie resultaten mee worden behaald bij huidproblemen.

In het tweede uur wordt de Buteyko Methode-belicht door Frans Helmer van Buteyko CentrumFC. Helmer is fysiotherapeut van huis uit en geeft dinsdag 2 december een lezing in Aalsmeer over deze methode. De methode is gebaseerd op nieuwe inzichten in de manier waarop diepe ademhaling astma en vele welvaartsziekten veroorzaakt. Van basisfysiologische wetten is bekend dat een laag koolzuurgaspeil in de longblaasjes leidt tot vernauwing van de bronchiën en een gevoel van benauwdheid. Prof. Buteyko ontwikkelde een fundamenteel nieuwe behandeling, waardoor het koolzuurgaspeil in de longblaasjes toeneemt tot het normale niveau.

Suggesties welkom
Deze nieuwe formule van ‘Stamtafel’ wordt één keer per maand uitgezonden en zal ook op actuele maatschappelijke en lifestyle zaken ingaan. Dat kan een collecte zijn, een stichting die een goed doel wil toelichten en meer.

Heeft u een onderwerp dat in het thema van de uitzending past laat het de programmamakers dan weten via mail ter attentie van Dirk Box. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel