Sport en muziek op Radio Aalsmeer

Afgelopen week heeft Radio Aalsmeer een speciale uitzending gemaakt op 4 mei omtrent de Nationale Dodenherdenking. Gasten vertelden in diverse uitzendingen wat vrijheid voor hen betekent. Ook de komende week wordt weer in alle vrijheid radio gemaakt.
 
Vrijdag staat de Junior Pramenrace centraal in 'Let's Go'. Er worden gasten verwacht die er van alles over kunnen vertellen. Ook is er bezoek van Vince Boom. De eerste kinderburgemeester van Aalsmeer draagt binnenkort zijn ambtsketen over aan zijn opvolger die 28 mei bekend wordt gemaakt. Deze week wordt ‘Let’s Go’ gepresenteerd doorJoey Kaandorp en door Dennis Wijnhout! Verzoekplaatjes kunnen worden aangevraagd via Facebook, Twitter, Instagram of stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl.
 
‘Ik hou van Holland’
In het programma ‘Ik hou van Holland’ (woensdag vanaf 18:00 uur)wordt louter Nederlandstalige muziek gedraaid. Woensdag ontvangt presentatrice Esther Sparnaaij een fanatiek hardloper in de studio. Het gaat om Michiel Hollander uit Aalsmeer en hij doet in het team van de het Korps Mariniers mee aan de Roparun. Hollander heeft muziek uitgezocht die past bij zowel hardlopen als het goede doel van de Roparun.
 
‘Sem op Zaterdag'
Zaterdagochtend ontvangt presentator Sem van Hest een bekende Aalsmeerder in zijn programma 'Sem op Zaterdag'. Jan van Schuppen komt langs en zal muziek uit de jaren ’60 en ’70 laten horen die regelmatig op zaterdagavond live te horen is in zijn café Joppe. Zaterdagochtend om 11.00 uur op de radio, met aansluitend om 12.00 uur de politieke week doorgenomen met het college in ‘Aalsmeer Politiek’.
 
‘Door de Mangel’
Presentatoren Mylène en Elbert Huyts ontvangen maandag 16 mei in een nieuwe uitzending van ‘Door de Mangel’ Arjan Levahrt. Tussen 19.00 en 20.00 uur vertelt hij over zijn werk bij groente- en fruitgroothandel Levahrt. 
Heeft u een vraag voor Arjan Levahrt? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.
 
‘Top 10 van… Marjanne Vleghaar’
Aansluitend volgt ‘De Top 10 van…’ Met dit keer de tien favoriete platen van de Aalsmeerse VVD-politica Marjanne Vleghaar.
 
Foto: Radio Aalsmeer was afgelopen week weer op locatie. Dit keer rond Dodenherdenking in het gemeentehuis (Foto RA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel