Soundsation schuift concert door naar 2021

Applaus voor dirigente Irma Zethof bij het concert in 2014 (foto archief AV)

Na de beslissingen om tal van evenementen en voorstellingen af te lasten, worden ook nieuwe stappen gezet en vooruit gekeken. Popkoor Soundsation, dat onder normale omstandigheden vorig weekend haar jubileumconcerten zou hebben gegeven, schuift dit muzikale feestje door naar 5 en 6 maart volgend jaar.

Om het eerder te organiseren bleek niet mogelijk, zo laat het koor weten. Enerzijds door de beschikbaarheid van The Beach, anderzijds door de onzekerheid over het moment wanneer grotere evenementen weer mogelijk zijn. Nog een keer uitstellen is volgens het koor geen optie en daarom wordt gekozen voor iets meer zekerheid in de hoop dat dergelijke concerten volgend jaar weer plaats kunnen vinden.

Afscheid van dirigent
De twee concerten zouden ook het slotakkoord vormen voor de samenwerking met dirigente Irma Zethof. Dat is door de omstandigheden jammerlijk in het water gevallen. Omdat Irma voor volgend seizoen al een nieuw koor heeft gevonden houdt de samenwerking tamelijk abrupt op. Een onbevredigend einde van de jarenlange samenwerking en daarom wordt zodra de situatie het toelaat, nog wel een afscheidsfeestje voor de vertrekkende dirigente georganiseerd.

Tekst Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel