Soulshow-kaarten winnen bij Vrijdagavondcafé


De Soulshow ‘Ferry Maat in Aalsmeer’ is altijd een zeer populair evenement en de kaarten vlogen net als voorgaande jaren de deur weer uit. Gevolg was dan ook dat de avond binnen no time uitverkocht was.

Maar wil je het grote feest op zaterdagavond 10 oktober toch meemaken in The Beach en los gaan op de dansbare soulclassics van Ferry Maat? Luister dan vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur naar het Radio Aalsmeer-programma Vrijdagavondcafé.

Speciale jingle
Presentatoren Ron, Caroline, Marjolein en Deborah mogen de komende weken per uitzending twee kaarten weggeven aan een luisteraar. Organisatoren Kees, Marcel en Mike hebben deze kaarten ter beschikking gesteld. Via twitter of via Facebook wordt je ook op de hoogte gehouden hoe je in aanmerking kunt komen voor deze unieke kaarten.

De programmamakers zijn er trots op dat Ferry Maat een speciale jingle hiervoor heeft ingesproken. Deze is gemonteerd tot een pakkend geheel door Sound FX uit Aalsmeer en zal regelmatig in het radioprogramma voorbij komen.

Sonority en Studio’s Aalsmeer
Morgenavond zitten Ron en Deborah weer klaar voor het gezellige Vrijdagavondcafé, waarbij iedereen in de studio welkom is. Ze ontvangen onder andere koorleden van Popkoor Sonority, die komen vertellen over hun jubileumconcert dat dit weekend plaats vindt.

Ook is er aandacht voor de open dag van Studio’s Aalsmeer, waarbij ook de radiostudio open zal zijn voor publiek. Iemand van het management van het Crown komt hierover vertellen. De maandelijkse rubriek van Deborah over social media komt ook weer voorbij. Wat zou haar deze keer opgevallen zijn in de Aalsmeerse social media? 

Twitterhit
Naast de muziek uit de 80’s, 90’s en hits van nu is er weer de Soulshow-classic en Ron’s Top 40 Hitarchief. Luisteraars kunnen de komende weken kaarten voor ‘Ferry Maat in Aalsmeer’ winnen, maar ze maken, zoals iedere week, ook weer kans op twee bioscoopkaartjes door mee te doen aan de twitterhit. Deze week geen speciaal item, maar de luisteraars kunnen een hit naar keuze insturen als twitterhit via twitter of via Facebook.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan ook via de website.

Foto: v.l.n.r. organisator Mike, DJ Ferry Maat en radiomaker Ron hebben weer zin in het feestje op 10 oktober (foto Ferry Maat in Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel