Soulshow- en filmkaartjes winnen op radio

Vrijdagmiddag, dus nog een paar uur te gaan voordat Esther, Robin, Caroline, Marjolein, Lisette en Ron de gang naar de studio van Radio Aalsmeer weer gaan maken voor respectievelijke programma’s ‘Letsgo2thedisco’, ‘Friday Zone’ en ‘Vrijdagavondcafé.’ Vanavond zijn er kaartjes te winnen voor de One Direction film, de Soul Show en vrijkaartjes voor een film naar keuze.

De avond begint met het programma voor jeugdige luisteraars ‘Letsgo2thedisco’. Iedere week komt er een Aalsmeers of Kudelstaarts talentje naar de studio om te zingen of muziek te maken. Vanavond zal de 16-jarige Sam van Egmond een nummer komen zingen en zal er aandacht zijn voor de Kinderboekenweek. Piet Hein Buskermolen komt naar de studio, Kim Maarse behandelt de uitagenda en Debby Albers gaat over eenzaamheid vertellen en wat wij daaraan kunnen doen. Klas 7a van de Jozefschool heeft hun favoriete top 5 uitgekozen. En de luisteraars maken kans op kaartjes voor de One Direction film ‘This is us’ die volgend weekend exclusief voor de regio in Aalsmeer gedraaid wordt.

Dierendag en illegaal feestje
Morgen is het dierendag, dus daar wordt na 21.00 uur door het team van het Vrijdagavondcafé bij stil gestaan. Iemand van de Dierenbescherming zal er meer over vertellen.  Wijkagent Erik van den Brun komt in het begin van de uitzending naar de studio om de luisteraars veel te vertellen over veiligheid en meer. Ook gaat hij in op het illegale feestje van tweehonderd jongeren op een eiland in de Poel afgelopen zaterdag. Lees hier het artikel dat hierover is gepubliceerd.

Ook wordt er contact gelegd met René Handbal die gaat vertellen over de eerste thuiswedstrijd van het eerste herenteam van FIQAS Aalsmeer. En zal dj Kees Markman naar de studio komen om alle ins en outs te vertellen over de Ferry Maat Soulshow van volgende week zaterdag. Helaas is het al uitverkocht, maar een luisteraar kan nog twee kaartjes winnen. De muziek die vanavond gedraaid wordt is er op afgestemd om alvast in de stemming te komen.

Ilse de Lange twitterhit
Nog meer kaartjes zijn te winnen vanavond, maar dan voor een film naar keuze. Laat via twitter of Facebook weten welk nummer je van Ilse de Lange wilt horen en maak kans op deze kaartjes.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist

Foto: Ferry Maat te midden van organisatoren van de SoulShow Aalsmeer Kees Markman (links) en Mike (Multi) van der Laarse 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel