Soul en One Direction op radio

Het wordt vanavond weer een gezellige boel in de studio van Radio Aalsmeer. De vrijdagavond begint met het gezinsprogramma ‘Letsgo2thedisco’ waarbij kinderen van de Groenstrook en OBS Kudelstaart hun favoriete top 5 laten horen. Daarna ‘The Friday Zone’ en dan is de studio weer voor ‘Vrijdagavondcafé’ waarbij Lisette, Marjolein, Caroline en Ron weer verschillende gasten zullen ontvangen.

Letsgo2thedisco moet het vanavond zonder Esther Sparnaaij doen. Maar Kim Maarse en Eric Spaargaren nemen de presentatie over. Ook komt Beau Tromp een nummer zingen en wordt de winnaar bekend gemaakt van de kaartjes voor de One Direction film ‘This is us’ die dit weekend exclusief voor de regio in Aalsmeer gedraaid wordt. De uitzending zal voor een groot deel gewijd zijn aan deze populaire boyband.

Soulshow
Er wordt al weken naar uit gekeken en de kaartjes waren binnen enkele dagen uitverkocht. De Ferry Maat Soulshow. Velen willen nog een kaartje bemachtigen en dat kan vanavond in het Vrijdagavondcafé. Daarvoor hoef je alleen je favoriete soulnummer door te geven. De presentatoren verloten dan twee kaartjes aan de winnaar. Laat via twitter of Facebook weten welk soulnummer je wilt horen en maak kans op deze gewilde kaartjes.

Uiteraard zal de uitzending voor een groot deel in het teken staan van soul en wordt de laatste update gegeven over het grote dansspektakel van morgenavond.

Maar er is meer. Zo komt Peter van Eick, directeur van Crown Theater vertellen over het nieuwe theaterseizoen. En wordt er gesproken met Jan Kwak over de Wereldvoedseldag van 16 oktober. Wat kunnen we in Aalsmeer doen om te helpen?

Uitzending gemist?
Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Vanavond is de presentatie van Letsgo2thedisco in handen van Kim Maarse (rechts) (foto Radio Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin