Skilift in het Dorpshuis

Lia Bon en Tineke van Kleef van TVK (Foto TVK)

(Advertorial) Heeft u wel eens een skilift in het Dorpshuis van Kudelstaart gezien? Gekke vraag zult u wellicht denken; een skilift in het Dorpshuis, wie verzint er nu zoiets? Nou dat zijn de creatievelingen van Toneelvereniging Kudelstaart die volgende maand een kakelverse, zelfgeschreven revue op de planken brengen: ‘Waar de wind waait’. En geloof het of niet maar op het podium wordt het publiek meegenomen naar de sneeuw. Gegarandeerd dat dat een doldwaze scene oplevert. Maar u mag veel meer verwachten dan dat.

Van de Snollebollekes tot Mart Hoogkamer
Tijdens de afwisselende avond die zij het publiek gaan presenteren worden niet alleen lachwekkende sketches gespeeld op allerlei plekken in Europa maar komt zang en dans ook ruim voldoende aan bod. Een groep jongeren bekend onder de naam XXX??? heeft wervelende dansen ingestudeerd waar ze bij Holland’s Got Talent nog een puntje aan kunnen zuigen. Maar ook de liedjes op bekende melodieën zullen aanstekelijk werken. Een Franse chanson als een prachtige tranentrekker maar ook zal de hele zaal van links naar rechts bewegen op de bekende tonen van de Snollebollekes. Hiermee wil Toneelvereniging Kudelstaart graag een breed publiek in alle leeftijdsgroepen aanboren; een complete avond uit voor jong en oud.

Kaartverkoop start 22 oktober
De speeldata zijn zaterdag 5 november met een feestelijke première waarbij het publiek extra in de watten wordt gelegd en er mooie prijzen te winnen zijn. Daarna is het vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022 genieten in het Dorpshuis van Kudelstaart. De kaartverkoop start zaterdag 22 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis en vanaf 24 oktober bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. De kosten bedragen €12,50. In de winkels graag contant betalen. Ook via de geheel vernieuwde website toneelverenigingkudelstaart.nl zijn online tickets te bestellen vanaf 22 oktober.

Lees vorig bericht

‘Slag om Aalsmeer’ heeft nog plek

Lees volgend bericht

Na twaalf jaar makelaar trekt het avontuur


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *