Sfeervol zomeravondconcert Mariëlle Rijkmans

Mariëlle Rijkmans en band (Foto pr)

Door: redactie. Dat Mariëlle Rijkmans vanwege de onzekere weersverwachting haar zomeravondconcert niet in de buitenlucht kon opvoeren maar naar de kerkzaal van de Oosterkerk moest verplaatsen, was wellicht een kleine teleurstelling. Toch was de sfeer er zaterdag niet minder om en kan ze met haar band terugkijken op een geslaagde avond.

De compleet verbouwde zaal was niet meer te herkennen. De stoelen waren ingewisseld voor zitjes, bier- en statafels en het decor werd gevormd door een sfeervol verlichte partytent.

Overtuiging
Tijdens de avond zong Mariëlle veel verschillende nummers uit het christelijke repertoire. Sommige liederen waren bekend van haar YouTube kanaal, andere waren in een geheel nieuw jasje gestoken. Met veel plezier en overtuiging werden de liederen gespeeld en gezongen. Ook deelde Mariëlle haar levensverhaal. Van hoe ze als klein meisje voor het eerst naar gitaarles ging, hoe ze in Aalsmeer belandde door een spontane ontmoeting op een camping in Duitsland, tot het opstarten van haar eigen YouTube kanaal.

Dat het publiek van het concert heeft genoten bleek wel uit het applaus en de lovende reacties na afloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin