Rockbitch Anouk als RA-twitterhit

Presentatoren Lisette Schipper en Ron Leegwater nemen vanavond de luisteraars weer mee langs volgens hen leuke muziek in hun Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Visueel denker en strateeg Esther Gons komt in de studio langs voor haar tweede column. Ze is in het Aalsmeerse bekend van haar visuals, maar vanavond dus alleen woorden van haar. Om 22.22 uur is het tijd voor Deborah Bothe die vertelt wat haar de laatste tijd is opgevallen op twitter. Heel wat Aalsmeerders en Kudelstaarters twitteren. Zinnige, leuke maar ook ‘dat wil ik helemaal niet weten’-berichten. Deborah Bothe vat de afgelopen week samen.
Ook zal er een interview zijn met DJ Kees Markman.

Bezoekers zijn altijd welkom om langs te komen in de studio. Iedereen mag achter de microfoon plaatsnemen om iets te delen met de luisteraars. Het kan een gezellige boel worden in het Vrijdagavondcafé.

Twitterhit
Vanavond zal de twitterhit van Anouk zijn. Luisteraars kunnen via twitter of via Facebook kenbaar maken welk nummer van deze ‘rockbitch’ hun favoriet is. Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld.

VrijdagAvondCafé wordt iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Gepresenteerd door Lisette Schipper en Ron Leegwater met steeds wisselende gasten in de studio of aan de telefoon.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel