Robbert-Jan van Duijn en Patrick Spaander op radio

Vanavond komt CDA-fractievoorzitter Robbert-Jan van Duijn naar de studio om gemangeld te worden.  De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ wordt zoals altijd gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ met fotograaf Patrick Spaander en deze keer Miranda Gommans en Rinus van Itterzon als presentatoren.

Maar eerst is het om 18.00 uur weer tijd voor ‘Uur van Puur’ waar Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons, weer ingaat op de wereld van de social media. Erno Mijland komt vertellen Gamers zijn geen Losers en is Marie Louise van Dorp te gast over de Koffiefilter en meer.

Energiek, ondernemend en ongeduldig
Afgelopen maandag was social media goeroe en radio-presentatrice Deborah Bothe in de studio van ‘Door de Mangel’. Ze vertelde over haar jeugd in Kudelstaart, haar werk, haar gezin en meer. In drie woorden moest ze zichzelf omschrijven en dat werd ‘energiek, ondernemend en ongeduldig.’

In het kader van het ‘doorgeefsysteem’ nodigde Deborah Robbert-Jan van Duijn uit. “Ik kende hem eigenlijk alleen als de zoon van meester Bert van Duijn, de beste en leukste meester die er is. Maar opeens was daar Robbert-Jan als partijleider. Het intrigeert mij dat zo’n jonge jongen deze ambitie heeft en ik vraag me af hoe dat zo gekomen is”,

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Patrick Spaander
Vanavond is fotograaf Patrick Spaander te gast in ‘De Top 10 van…’ . Hij komt samen met zijn dochter Mikki naar de studio.

Vorige week kwam Koen Overbeek naar de studio om zijn favoriete nummers te delen met de luisteraars. Hij had een afwisselende lijst met nummers van Take That, The Beatles, Robby Valentine, Madonna, ABBA, Pet Shop Boys, Per Gessie, Prince, Ten Sharp en Michael Jackson.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Robbert-Jan van Duijn tijdens een raadsvergadering (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin