RKDES jeugdvoorzitter Anton van Son op radio

Vorige week werd in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer kinderkapster Marsha Donicie in de schijnwerpers gezet. Vanavond wordt RKDES-jeugdvoorzitter Anton van Son om 19.00 uur gemangeld.

Presentatoren en broer en zus Mylène en Elbert Huijts vroegen van alles en nog wat aan Aalsmeerse Marsha Donicie, die op uitnodiging van haar vriendin Lesley Verburg naar de studio kwam.

Vrolijk, lief en zorgzaam
De 34-jarige Marsha Donicie-Spaargaren vertelde over haar jeugd aan de Pontweg en haar schoolcarrière op basisschool De Brug, de Groenstrook en later op de kappersopleiding. Ze omschrijft zichzelf als vrolijk, lief en zorgzaam. Het kappersvak zit in haar genen omdat haar opa ooit een eigen kapsalon had aan de Machineweg, waar ook haar moeder werkzaam was.

Op haar 17e is ze Miss Aalsmeer geweest en ze ziet er nog steeds jong uit. “Bij het Summer Dance Festival vroegen ze me zelfs om mijn legitimatie.”
Haar kapsalon heeft ze in The Beach aan de Oosteinderweg. “Kinderen mogen van mij altijd lekker spelen in het zand. Ik vind het niet erg dat ze bakken met zand mee naar binnen nemen. Een kind moet zich op zijn of haar gemak bij mij voelen.” Een website heeft ze nog niet, maar ze nodigt iedereen uit om even een kijkje bij haar te komen nemen.

Gemist?
Door de Mangel wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Luisteraars mogen ook vragen stellen aan de gast in de studio door te mailen of te twitteren.
En heb je de uitzending gemist, dan kun je via de website van Radio Aalsmeer terugluisteren.

Foto: Anton van Son moedigt zijn jongste aan tijdens een triathlon (foto Maaike van Son)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin