Rijzenspelers, Roos en Level42 op radio

Letsgo2thedisco, The Friday Zone en Vrijdagavondcafé. Het is weer vrijdag dus tijd voor deze drie populaire programma’s bij Radio Aalsmeer. Bij het gezinsprogramma van Esther Sparnaaij om 18.00 uur komen kinderen uit klas 3B van de Antoniusschool hun favoriete top 5 delen en zingt de negenjarige Roos Aarsen uit Kudelstaart live een nummer van Kinderen voor Kinderen.

Ook zal Esther Gons uit komen leggen wat Bomberbot is en komt Ronald Stolwijk met zijn zoon Mick en vriendje Romano du Pau naar de studio komen om meer te vertellen over Scouting Tiflo Aalsmeer en hun plantenbakjesactie. Uiteraard wordt ook de uitagenda voor kinderen doorgenomen door Kim en verzorgt Joey weer de techniek.

Rijzenspelers
Bij het Vrijdagavondcafé komen drie leden van toneelvereniging de Rijzenspelers uit Rijsenhout naar de studio om te vertellen over hun jubileumvoorstelling ‘Lang en Gelukkig’ die van 7 t/m 14 november te bewonderen is.

Maar ook Kirsten van Sylt Support is er weer en zij zal meer uitleggen over de komende activiteiten, waaronder de LadiesNight die in het Crown Cinema georganiseerd wordt. En Deborah neemt om 22.22 uur weer de meest opvallende tweets met de luisteraars door.

Level 42
Iedere week of iedere maand heeft het programma vaste rubrieken, zoals de Uitagenda, de kookrubriek, Ron's Hitarchief en de politierubriek. De presentatoren Lisette, Marjolein, Caroline en Ron staan open voor leuke suggesties voor interessante rubrieken. Laat het ze weten als je een idee hebt.

Een van die vaste wekelijkse rubrieken is de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een nummer van een bepaalde band of artiest door te twitteren, te mailen of via Facebook kenbaar te maken. Een van hen wint twee bioscoopkaartjes. Vanavond is de Twitterhit van Level 42.

Uitzending gemist?
Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin