Ride for the Roses bij Vrijdagavondcafé

Het is vrijdag, dus vanavond staat Radio Aalsmeer weer in het teken van Letsgo2thedisco, The Friday Zone en Vrijdagavondcafé. Om 18.00 uur kan het weekend weer beginnen met lekkere muziek, interessante gasten en reportages.

Bij Letsgo2thedisco ontvangen Esther, Kim en Joey kinderen van Oceanus. Zij gaan onder andere vertellen wat er zo leuk is aan zwemmen. Verder komt de kids-uitagenda aan bod en wordt er weer een favoriete top 5 gedraaid.  

De presentatoren van het familieprogramma zijn op zoek naar jong talent. Vind je het leuk om te laten horen dat je goed kan zingen of een muziekinstrument kan bespelen? Laat het dan weten via mail

Ride for the Roses
Ron en Caroline besteden vanavond aandacht aan de Ride for the Roses. Het grote fietsevenement dat 6 september naar Aalsmeer komt, en waarvan de voorbereidingen al in volle gang zijn. Projectleider Albert Vuil vertelt meer over de plannen en de noodzaak om geld op te halen voor kankerbestrijding.

Naar de studio komen Kirsten Verhoef en Cor Millenaar voor een interview over het PWR4MEN Event in de Crown Business Studio’s, dat op 14 maart plaats vindt. Een evenement voor 'echte' mannen. En Caroline maakt een reportage vanaf de kermis die deze dagen aan de Dreef staat.

Dansplaat
Maar er is ook veel muziek, waaronder iedere week Ron’s Top 40 hitarchief en de soulshow classic.

Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor een dansplaat. Dat kan van alles zijn, als het maar swingt. Luisteraars worden opgeroepen om een leuk dansnummer door te geven. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je swingende twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin