Reportage kerstboomverbranding op radio

Vanavond weer volle programma’s bij Radio Aalsmeer. De presentatoren van 'Letsgo2thedisco' en 'Vrijdagavondcafé'  hebben weer hun best gedaan en ontvangen interessante gasten in de studio. Het belooft weer een gezellige radioavond te worden met ook om 19.00 uur 'The Friday Zone', de muzikale dansvloer om alvast in de stemming te komen voor het weekend. 

Bij Letsgo2thedisco verwelkomen Esther, Kim en Joey om 18.00 uur een delegatie van kinderboerderij Boerenvreugd en Ivo van Team Timmerman komt vertellen over hun sponsoractie. Danja Wilkensen van de Voedselbank komt ook nog langs om over haar werk te vertellen en naast de wekelijkse kinderuitagenda is er weer een top 5. Jip, Cees, Tijn en Davyl komen hun favoriete nummers delen met de luisteraars.

Live op locatie
Vanavond vindt de kerstbomenverbranding plaats en Caroline van Vrijdagavondcafé is ter plaatse voor een reportage. Zo kan iedereen die dit spektakel niet kan meemaken, toch een indruk krijgen hoe het geweest is. 

Verder veel gasten in de studio, want afgevaardigen van popkoor Sonority komen vertellen over hun optreden van aanstaande zondag bij Welkom Thuis (zie de agenda) en iemand van Sylt Support komt uitleggen wat er zoal te doen is aan muzikale activiteiten in de Crown Business Studio’s.

Koken en handbal
Net als iedere maand komt Marc Eveleens voor Marc’s Culinaire Kookwekker, waarin hij luisteraars tips geeft op het gebied van koken. Vanavond vertelt hij over de foodtrends 2015. Wat zijn de nieuwe trends op het gebied van eten en koken dit nieuwe jaar.

Zaterdagavond wordt er in de Bloemhof een spannende handbalwedstrijd gespeeld door FIQAS Aalsmeer. René Romeijn komt vertellen over de BeNe League-wedstrijd die de Aalsmeerders tegen het Limburgse Bevo moeten spelen. En verder is er vanaf 21.00 uur natuurlijk weer Ron’s top 40 hitarchief, de Ferry Maat Soulshow classic en de uitagenda.   

Twitterhit zwart
Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor de kleur zwart of black. Luisteraars worden opgeroepen om een nummer of artiest/band door te geven met zwart of black in de titel. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je zwarte Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel