Radio-interview Linda van den Broek

Broer en zus Elbert en Mylène Huijts gaan vanavond in hun radioprogramma ‘Door de Mangel’ in gesprek met bakkersvrouw Linda van den Broek van Bertram & Brood. Zij is de 22ste gast die achter de microfoon plaats neemt. Ze mag een paar favoriete nummers ten gehore brengen, haar meegebrachte voorwerp wordt besproken en vele vragen zullen op haar worden afgevuurd.

Linda van den Broek komt op uitnodiging van Arie van der Schilden naar de studio van Radio Aalsmeer. Vorige week was hij te gast in het programma en hij typeerde haar als een lieve en hardwerkende vrouw. Hij wil graag haar verhaal horen. “Meestal kopen mensen brood in de winkel, maar zien niet wie er achter de toonbank zo hard werkt,” aldus Aalsmeerder Van der Schilden.

Handige pramenbouwer
In de uitzending van vorige week vertelde pramenbouwer Arie van der Schilden over zijn schip dat hij helemaal zelf heeft opgeknapt. Hij maakt met zijn handen wat zijn ogen zien. Ook het studiomeubel van Radio Aalsmeer is van zijn hand. Ook kwam ter sprake dat hij bezeten is van zijn Zundapp, waarmee hij helemaal naar Zweden is gereden.

Input luisteraars
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00-20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

De Top 10 van… Marcel Wilkes
Iedere maandag van 20.00 tot 21.00 uur is het de beurt aan presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon met hun programma 'De Top 10 van…' Vanavond stelt handbaltrainer en dj Marcel Wilkes (foto) de muziek samen.

Vorige week werd de Top 10 gedraaid van Jozefschoolleerkracht Wil Kraan. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin